Kameravalvonta

Kameravalvonta on hyvä ja kustannustehokas ratkaisu tarpeeseen valvoa ja turvata omaisuutta, henkilöitä ja alueita.

Kameravalvonta on lahjomaton ja väsymätön silminnäkijä tapahtumille ja sillä on suuri ennaltaehkäisevä merkitys turvallisuusriskien torjumisessa.

Kameravalvontaa sovelletaan myös teollisuuden prosessinvalvonnassa, tuotannonohjauksessa sekä liikenne- ja tunnelivalvonnassa. Tallentavan kameravalvonnan avulla voidaan todentaa ja selvittää tapahtumien kulkua.

Turvakolmion toimittamia kameravalvontajärjestelmiä voidaan käyttää itsenäisesti toimivina järjestelminä tai osana järjestelmäintegraatiota, johon kuuluvat kameravalvonta, kulunvalvonta, paloilmoitin ja murtovalvonta. Kameravalvontatuotteet ovat helposti yhdistettävissä muihin turvajärjestelmiin. Näin saavutetaan kustannussäästöjä ja maksimoidaan järjestelmien tehokkuus.


Asiakaskokemuksen kehittäminen -  videoanalytiikalla

Kameravalvontaa voidaan hyödyntää myös parkkihallin raportoinnissa. Esimerkiksi mistä päin meillä käy asiakkaita? Kamera tunnistaa myös onko kävijä nainen vai mies? Minkä ikäinen hän on? Mihin aikaan asiakkaita käy? Näin markkinointia on helpompi kohdentaa halutulla tavalla.

Törmäämme erilaiseen mainontaan joka päivä - internetissä, bussipysäkeillä, mobiili App:ssä, Youtubessa tai vaikka perinteisessä TV:ssä. Videoanalytiikan kasvojentunnistus tekniikalla voidaan kerätä esimerkiksi kauppakeskuksista samanlaista dataa kuin vastaavasti on jo pitkään verkkokauppa-asiakkaista tai nettisivujen kävijöistä pystytty tunnistamaan. Videoanalytiikka yhdistää konenäön, koneoppimisen ja reaaliaikaisen analytiikan. 


Videoanalytiikkalla voidaan selvittää muun muassa:

  • Kävijöiden tai katselijoiden lukumäärä

  • Asiakassegmentit (esim. sukupuoli ja ikäryhmä)

  • Tunnetilat

  • Kiinnostuksen mittaaminen

  • Käyttäytymisanalyysit ja -trendit

  • Mainoskampanjoiden toimivuus

Analytiikka on nykypäivän tapa mitata tehokkaasti, mikä toimii ja mikä ei? Näin voit keskittyä kehittämään liiketoimintaasi oikeaan suuntaan.

 

 

Heräsikö kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää.

 

Lue myös blogi -tekstimme aiheesta:

- Autohalliin pelkällä rekisterikilvellä
- Logistiikan integraatio
- Videoanalytiikka apuna lämmönsäätelyssä