Palveleva lukkoliike

Turvakolmio ja Lukitusapu ovat nyt Turvakolmio Group. Turvakolmio Group on asiantunteva avain- ja lukkoliike. Tarjoamme ammattitaidolla yritysten ja yksityisten tarpeisiin mekaanisen ja sähköisen lukituksen tuotteita, huolto- ja asennuspalveluita - suunnittelusta toteutukseen.

Lukkoliikkeemme on ollut alalla vuodesta 1990.  Abloy-valtuutus,  iLoq-valtuutus, Salto Systems-valtuudet sekä ISO 9001:2000 laatusertifikaatti, takaavat monipuoliset ja laadukkaat tuotteet. Vuosien kokemus ja jatkuva koulutus takaavat ammattitaitoisen palvelun. Olemme Suomen Turvaurakoitsijaliiton jäsen.

Myymälämme sijaitsee Vantaan Koivuhaassa, Niittytie 33B, 01300 Vantaa.

Myymälämme palvelee arkisin klo 9-15

(Olemme auki myös tarvittaessa sopimuksen mukaan)


Mistä toimiva oviympäristö koostuu?

Tiesitkö, että oven ja lukon voi avata myös yhdellä kädellä. Lukon rakenne sekä avaimen muoto ja koko helpottavat avaimen asettamista avaimenreikään. Lukon osien herkkyyttä voidaan säätää erilaisten olosuhteiden, kuten sään vaihtelun ja vuodenajan mukaan.

Oikean malliset ja muotoiset painikkeet helpottavat oven aukaisua, sekä mahdollistavat erilaiset avaamisotteet. Pitkä vedin mahdollistaa myös eri otekorkeudet. Oven sulkemista sisäpuolelta helpottaa vaakavedin.

Toimiva oviympäristö on miellyttävä käyttää ja se on käyttäjälleen turvallinen ja tarkoituksenmukainen. Toimiva oviympäristö ei yleensä maksa “tavallista” enempää, vaan vaatii vain hyvää suunnitelua ja suunnitelmien toteuttamista. Pitkällä aikavälillä hyvin toimiva oviympäristö tulee edullisemmaksi, sillä se lisää eri toimintojen sujuvuutta ja vähentää muutostarvetta.

Hyvin suunniteltu asunnon ovi ei edellytä kerros- ja rivitalossa sisäovea ja kynnystä. Tämän mahdollistavat paloturvallinen postiluukku ja oveen asennettava tiivistekynnys.

Oikein valituilla ja säädetyillä ovensulkimilla varustetun oven avaaminen on helppoa, ja oven sulkeutumisaika voidaan säätää. Tarvittaessa ovi saadaan jäämään aukiasentoon.

Oviautomatiikalla varustettu ovi avautuu automaattisesti ja pysyy auki kunnes käyttäjä on kulkenut ovesta. Tämän jälkeen ovi sulkeutuu automaattisesti. Oviautomatiikkaa ohjataan kauko-ohjaimilla, kyynärkytkimillä tai esimerkiksi liiketutkilla. Sähköisillä lukoilla saadaan myös lukitus automatisoitua. Palvelu- ja liikekeskuksissa käytettävät osastoivat ovet voidaan pitää auki, kun ne ovat varustettu palosuljinjärjestelmällä. Ovet sulkeutuvat automaattisesti palotilanteessa.

Oven varusteiden valinnalla vaikutetaan yhtä lailla sen ulkonäköön, turvallisuuteen, kuin lukon ja oven avaamiseen tarvittavaan voimaankin. Ovia ja oven laitteita tulee huoltaa ja kunnostaa säännöllisesti, sekä uusia tarvittaessa. Vanhat tuotteet voidaan vaihtaa helppokäyttöisempiin, ja lisätä sähköistä lukitusta ja oviautomatiikkaa. Oikein valitut ja säädetyt tuotteet parantavat lukitusturvallisuutta ja helpottavat kulkua ovesta.

 

 

Heräsikö kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää.

 

Lue myös blogi -tekstimme aiheesta:

- Hyvä tietää ennen lukitussuunnittelua
- Mikä on elektromekaaninen lukitus?
-
Ennakkohuollot - tärkeä osa Hartwall Arenan toimintaa

 

 

Kerro lukkohuoltotilauksessasi ainakin nämä asiat:

  • Miten vika esiintyy?

  • Lukkomalli, lukkorungon rintalevystä

  • Oven kätisyys; Oven kätisyyden voit tarkistaa oven avautumis puolelta. Kummalla puolella saranat ovat kun ovi avautuu sinua päin? Oikealla vai vasemmalla?

  • Onko ovi umpi vai profiili ovi? Umpiovi on nimensä mukaan umpinainen. Kyseessä on siis yleensä puuovi tai metallinen ovi ilman ikkunaa. Profiili ovessa on yleensä iso ikkuna ja ovi on metalliovi.

  • Onko kyseessä mekaaninen vai sähköinen lukko?

  • Missä osoitteessa huoltotyötä tarvitaan?

  • Yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero

  • Missä viallinen ovi on kohteessa?

Lukko.jpg