Turvakolmio on vuonna 1993 perustettu turva-alan yritys, joka on turvatekniikan järjestelmäurakoinnin ja –integroinnin huippuosaaja. Turvakolmio toimittaa kaikkia sähköisiä turvallisuusteknisiä järjestelmiä koko Suomessa, painopisteenä Etelä-Suomi.

Asiakkaidemme toiminnan laadun ja halutun turvatason perusteella toteutamme heille parhaiten soveltuvan kokonaisratkaisun. Huolehdimme järjestelmän elinkaarta pidentävästä huollosta ja ylläpidosta. Kaiken liiketoimintamme perustana on korkein mahdollinen ammattitaito ja luotettavuus.

Vuonna 2017 Turvakolmio Groupin liikevaihto oli n. 11,5 M ja henkilökunnan määrä 77.

 

ARVOT LYHYESTI

  • LAATU
  • LUOTETTAVUUS
  • KUMPPANUUS
  • KANNATTAVUUS

 

ARVOT

LAATU

Teknisten turvallisuusjärjestelmien urakoinnin laadussa Suomessa on paljon parannettavaa. ”Kytkentäkaapeista löytyy mitä uskomattomimpia harakanpesiä ja kamerakaapelit tahtovat asennuksen jäljiltä roikkua pitkin rakennusten seiniä,” on valitettavan usein alalla kuultu kommentti.

Toimialaa ovathallinneet  suuret valtakunnalliset ja kansainväliset urakoitsijat, joille turvatekniikka ei ole ydinliiketoimintaa eikä parasta osaamisaluetta. Järjestelmien hintaeroosio on johtanut valitettavasti myös työn laatueroosioon.

Suuryrityksiä tehokkaammalla kustannusrakenteella ja sitoutuneella, alan osaavimmalla henkilökunnalla Turvakolmio pystyy vastaamaan tähän haasteeseen muita toimijoita paremmin.

Työn ja laitteiden laatu on meille kaiken toiminnan kulmakivi, josta emme missään olosuhteissa tingi.

LUOTETTAVUUS

Sähköiset turvajärjestelmät ovat keskeinen osa organisaatioiden riskienhallintaa ja takaavat osaltaan niiden toiminnan jatkuvuuden. Monille asiakkaillemme ne ovat tuloksekkaan ja laadukkaan toiminnan edellytys. Siksi turvajärjestelmiin ja niiden toimittajaan on voitava luottaa kaikissa olosuhteissa ja tilanteissa.

Turvakolmiolla on turvallisuussopimuksia useiden suurten yritysten ja organisaatioden kanssa. Sopimukset sisältävät sekä tekniikan toimittamista, huoltoa, ylläpitoa että organisaatioiden turvallisuuden kehittämistä. Tämän edellytyksenä on ehdoton luottamus osapuolten kesken.

Kaikista työntekijöistämme on viranomaisilla teetetty taustaselvitys, heillä kaikilla on voimassa oleva turvasuojaajakortti ja toimitilamme on turvaluokiteltu.

Asiakassuhteemme ovatkin poikkeuksellisen pitkäikäisiä ja luottamuksellisia. Pidämme aina sen minkä lupaamme.

KUMPPANUUS

Harva meistä menestyy yksin. Siksi Turvakolmio on etsinyt ja saanut kumppaneikseen alan parhaat järjestelmävalmistajat joiden kanssa osallistumme aktiivisesti tuotekehitystyöhön. Kumppanuusajattelumme koskee myös asiakkuuksiamme.

Emme ole ainostaan teknologiatoimittaja vaan myös aktiivinen ratkaisujen etsijä ja esittäjä asiakkaillemme. Asiantutemuksemme on aina asiakkaidemme käytettävissä. Emme hylkää asiakastamme työn valmistuttua, vaan haluamme olla luotettuna kumppanina kehittämässä turvallisuutta ja taata järjestelmille pitkän ja tehokkaan elinkaaren laadukkaalla huolto- ja ylläpitotoiminnalla.

KANNATTAVUUS

Harjoitamme liiketoimintaa ansaitaksemme rahaa. Ansaitsemme rahaa vain tuottamalla asiakkaan näkökulmasta kilpailijoitamme parempia ratkaisuja, jotka johtavat korkeaan asiakastyytyväisyyteen ja pitkiin, kiinteisiin asiakassuhteisiin. Mittaamme tätä tyytyväisyyttä säännöllisesti.

Kilpailukykyinen hinnoittelu, alan paras laatu sekä hyvä asiakaspalvelu ovat keskeisiä edellytyksiä näiden tavoitteiden saavuttamiseksi.

Arvostamme henkilöstömme kykyä sitoutua ja saada aikaan tulosta. Palkitsemme onnistumisen.

 

Heräsikö kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää.